linnégatan

Mitt hem, Mitt liv

Kärlek

Kategori: blandat

Idag kom mina kära föräldrar till jobbet och överraskade mig med en superfin present från Efva Attling <3
 
 
 
"From here to eternity" . Älskar er Mamma och Pappa <3
 

shepherd

Kategori: hemma hos mig

Här är mina nya supersköna tofflor från shepherd som jag för tillfället lufsar runt i, finns det nåt bättre än ull? - jag älskar dom! :)
 
 

Drinkvagn

Kategori: hemma hos mig

Jag har ett tag varit ute efter en drinkvagn,inte så lätt att hitta dock så jag tog upp mitt rullbord från källaren - tanken är att jag ska fixa till det så småningom men för tillfället så ser det ut så här och det funkar ju :)
 
 
 
 
 

Nadja Wedin

Kategori: hemma hos mig

Nu har Nadja Wedin äntligen landat i vår butik och jag är lycklig ägare till ett kuddöverdrag i mönstret butterflies med svart botten, det är helt fantastiskt och jag tycker känslan i mönstret påminner en hel del om Josef Franks tyger. 
 
Så fantastiskt vackert!
 
 
 

Rätt så tomt faktiskt...

Kategori: hemma hos mig

Tror att jag sålt bort det jag vill ha bort i vardagsrummet nu, vilket innebär att det är ganska kalt hemma för tillfället. Jag försöker mig på att göra en moodboard för jag har insett att jag behöver det för att fokusera på känslan jag vill ha och inte förvirra mig bort i nåt tillfälligt....
 
Klassiskt/modernt med en knorr är min melodi, gärna med inslag av färg, inte en pryl kommer innanför mina dörrar igen om det inte är noga genomtänkt - lättare sagt än gjort, impulsiv som jag är ;)
 
 
 
 

lite inspiration

Kategori: Inspiration

Jag behöver en hel del input nu, jag känner för att slänga ut ALLT  - att ha ont i kroppen utan att vara "sjuk" och sängliggandes är nog det värsta för nån som alltid ändrar och fixar hemma, man ser allt helt annorlunda när man inte kan göra nåt.....men jag har fått medicin och snart blir det bättre :)
 
 
Älskar det här, hur man blandat skarpa färger med dova, gammalt med nytt och hur helheten känns harmonisk - en sån känsla som gör ett hem.
 

Nu är det dags...

Kategori: Allmänt

Eller ja, när min nacke mår bättre - i detta nu så är nacken helt låst och jag ska till läkaren idag...hoppas hoppas på en bättring snabbt.
 
Nu står det nämligen färg och väntar här hemma - grå fin väggfärg till vardagsrummet...men tyvärr får den nog stå en tid innan jag vågar mig på att måla, inget är som väntans tider ;)
 
Det är så fint med grått, min färg är dock lite mörkare än den här på bilden - Åh jag vill bara sätta igång NU genast på direkten :D
 
Just det, jag är på jakt efter lindaus regissörstolar - nån som har eller vet nån som har och som vill sälja dom, hör gärna av er till mig!
 

Så fin

Kategori: hemma hos mig

I veckan fick vi leverans från Sia och jag köpte en ny kruka - den längst till höger - jag gillar stilen och den blev så fin där den står.