linnégatan

Mitt hem, Mitt liv

Gammal favorit

Kategori: Inspiration

En gammal favorit som fortfarande är en favorit är den här lägenheten som var till salu för rätt länge sen, jag gillar det avskalde enkla som ändå är ombonat....yeh, me like - a lot!
 
 
 

tulips

Kategori: hemma hos mig

Trots att snön vräker ner där ute så känns det att våren snart är här, det beror nog på alla blommor som finns tillgängliga ute i handeln nu i alla tänkbara färger och sorter. love love love
 
 

Sköna söndag

Kategori: hemma hos mig

Idag blir en nyttodag, handla städa och tvätta - ha en riktigt fin söndag kära ni!
 
 

formex

Kategori: blandat

I entren var det pastelligt, vi hade massor att göra och jag hade väldigt lite (läs ingen) tid att gå runt och känna av resten av mässan. Lite tråkigt men så är det ibland :)
 
 

Från Residence

Kategori: Allmänt

I senaste numret av Residence möter vi den finska inredaren Joanna Laajisto, spana in hennes hem - vilken pärla. Verkligen nåt att suckta efter ;)
 
 

Med posten

Kategori: hemma hos mig

Idag fick jag en leverans med posten - den låg innanför dörren när jag kom hem, så glad jag blev att jag slapp hämta den nånstans. Jag har beställt en zebramönstrad kudde från HM, jag ville ha den från svenskt tenn men eftersom jag vet hur jag är så tycker jag att det är mkt pengar för nåt som jag kanske lessnar på om några veckor och jag tycker att den här från hm är superfin :)
 
Den ska inte vara i soffan utan i en framtida fåtölj.
 
 

loppisfynd

Kategori: blandat

Igår var jag och syrran på loppis - jag älskar loppisar för man vet aldrig vad man kan hitta, spännande :) Ja, vi var alltså på en loppisrunda igår, hittade eg inte så mkt men en väska i naturskinn köpte jag - jättesöt och kan tänka mig att den blir söt i sommar eller oxå kan man ha den bara som en detalj i inredningen.60 pix var den helt klart värd :)
 
 

Sötnos

Kategori: hemma hos mig

Världens sötaste <3
 
 
 

inspiration

Kategori: Inspiration

*gillar*
 

Lyx

Kategori: hemma hos mig

Klockargården är en av våra leverantörer och jag bara måste tipsa om deras underbara naturtvålar, det är naturliga råvaror rakt igenom - om du skulle råka bli sugen på nåt och inte ha annat hemma så går det alldeles utmärkt att äta tvålen ;)  Dessutom är dom ju så väldigt fina.
 
 
Min senaste heter Blackberry dreams och doftar helt underbart - en annan favorit är darling, mumma!
 
 
 

coffee time

Kategori: hemma hos mig

Jag har jobbat hela helgen och nu är jag helt slut som artist men det slutar inte här, jag har en dag kvar innan jag får min efterlängtade "helg" och då, då händer det nåt trevligt ;) Nu är det dags för fika - ha en underbar kväll <3
 
 

Nytt år nya möjligheter!

Kategori: hemma hos mig

Äntligen är vi på rätt sida om året, nu har vi hela härligeten att se fram emot, ljuset värmen och grönskan ;)
 
Har inte så mkt att presentera här hemifrån så det blir några detaljblder.