linnégatan

Mitt hem, Mitt liv

Inspiration

Kategori: Inspiration

Jag älskar den här bilden från sandberg - såna fåtöljer vill jag gärna springa på....

Thann Sanctuary

Kategori: Allmänt

Igår var jag och en väninna på spa, Thann santuary i nacka/saltsjöbaden. Ska man på spa kan jag varmt rekomendera det här stället - helt underbar miljö och dom är hur trevliga som helst, När vi kom in så kom lugnet i hela kroppen, det doftade underbart och vacker musik som gjorde att man hamnade i kopplaavkänslan direkt, vi fick ett supergott tee (som jag köpt) och så gick vi igenom behandlingarna vi skulle göra och sen var det dags...ja alltså det går inte att beskriva känslan - som sagt jag rekomenderar verkligen Thann Sanctuary!
 
Så här såg vårat rum ut
 
Dom har även en liten shopp med massa härliga saker
Och så här underbart vackert ligger det
 
Jag tog behandlingen Oriental respit vilket är kroppsmassage och fotmassage medium, super!
 
Lite smått och gott köpte jag med mig hem, body butter med cocos, skrubb, shower gel och det underbara teet "citronpaj med maräng" - jag är ingen teemänniska men detta älskar jag!
 
 
Nu är jag redo för resten av helgen! :)
 
Hoppas att er helg är lika underbar som min, Kram!
 
 
 

Puh!

Kategori: hemma hos mig

Nu är jag äntligen hemma och för mig är det HELG, alltså en helg då jag oxå som många andra är ledig - det blir en helg i välmåendets tecken. Spa i morgon med kropps och fotmassage - superhärligt! På måndag ska jag testa en annan sak, mer om det senare ;)
 
När jag kom hem var kaffe det första jag tänkte på och att tända härliga doftljus, ja och ljusen i mina loppisstakar i mässing, nu ska jag unna mig en stund och bara koppla av innan jag tar tag i "måsten". Jag önskar er en trevlig helg!
 
Här ser ni mina mässingstakar och lite av min nya batikmönskrade kudde från linums nya kollektion.
 
Nya numret av Plaza med tips från Hanna Wessman - jag älskar omslaget :)
 
Kram på er!
 
 

Fantastisk lgh, på hemnet

Kategori: Inspiration

 
Ha en underbar söndag mina vänner, själv jobbar jag <3
 

Vardagsrum nu

Kategori: hemma hos mig

Även här har det hänt lite, ny matta lite tavlor m.m det som känns mest "akut" är nånting på väggen bakom soffan....men inget jag tänker hasta fram, det kommer när det kommer :)
 
Här kan jag erkänna att jag är jätteosäker på mattan....fin ja visst men kanske inte min stil...jag ger den dock en chans så får vi se sen....
 

köket nu

Kategori: hemma hos mig

Det börjar mer och mer kännas som mitt hem så som jag vill att det ska kännas - ni vet den där känslan man kan få men som man inte kan visa? den som gör att det känns som hemma <3
 
 

Tankar kring köket

Kategori: hemma hos mig

Jag älskar min tapet i köket men funderar på om jag ska byta färg, jag älskar blått men jag älskar grönt oxå - kanske mer tom.....
 
Det tål att tänkas på....
 
 
VS
 
 

Rapport

Kategori: Allmänt

Årets mässa var så rolig och vi har köpt så mkt roligt och så mkt fint, dessutom har vi hittat nya produkter och nya leverantörer som verkligen har nåt att tillföra våran butik. Tyvärr sprang jag ifrån kameran och har således inga egna bilder att presentera - jättetrist!
 
Den mest spännande montern idag måste ha varit Nadja Wedins, konstnär och illustratör som skapar otroligt vackra mönster. Hon har en hemsida www.nadjawedin.se
 
 
Och så träffade vi Teamet från Kähler, älskar deras porslin och VILL HA faktorn är ENORM! :)
 

Loppisfynd

Kategori: Allmänt

Igår var jag in till loppisen som vi har här i mitt kvarter (lyxigt va?) och gjorde ett par fynd.Jag älskar att gå på loppisar, det är ju inte alltid man hittar nåt men när man gör det så blir man såååå glad så glad ;)
Jag tyckte så himla mkt om den här skärbrädan, det är nåt med färgerna tror jag....den ska inte användas bara tittas på! :)
 
 
Idag är det som sagt formex för mig och ölprovning i Himla montern med min kollega Micke, det ska bli jättekul!
 
Ha en underbar dag ni fina! Kram!
 
 
 

Formex

Kategori: blandat

Nu är det äntligen dags för höstens formex, jag älskar att gå på dessa mässor inkl möblemässan i feb - så mkt att se, uppleva och inspiereras av. Jag går både torsdag och fredag, torsdag privat och fredag i jobbet fast det blir nog lite jobbrelaterat även på torsdagen misstänker jag :)

På Hemnet

Kategori: Inspiration

Som ni märkt tog jag lite ledigt i sommar från bloggen, sommaren  har varit underbar med alla dessa soldagar - njutit är vad jag har gjort ;) Vad har ni gjort i sommar?
 
Här en fantastisk vindsvåning på sveavägen
 
Idag har jag gjort lite loppisfynd, mer om det i en annan dag!
 
Kram på Er!