linnégatan

Mitt hem, Mitt liv

Det är lite mkt ibland

Kategori: hemma hos mig

Jag har dels varit sjuk till och från i ett par månaders tid och när jag väl känt mig ok så har det varit fullt upp, dvs bloggandet har fått ligga på hyllan en stund. Men förhoppningsvis hinns det med bättre from nu.
 
Jag har blivit med pelargoner, två mårbacka har jag köpt och jag blev så kär att jag via nätet beställde 6 olika pelargonsticklingar :p så kan det gå! 
 
Vi har fått in Kähler på jobbet och ja, jag var "tvungen" att köpa ett par saker direkt - som jag har väntat på leveransen så kunde jag inte hålla mig en dag längre. det blev en liten randig vas ur serien OMAGGIO samt en vas ur serien BOTANICA. 
 
Hoppas att ni har det bra i den härliga vårsolen och lyllos er som är lediga i helgen - ut och njut!
 
 
Just den här pelargonesorten växer rätt mkt på höjden och blir så där härligt rangliga - lite så som jag vill och som jag tycker är så charmigt :)
 
 
 
 
 
 

Hei!

Kategori: blandat

Helgen som var tillbringade jag i oslo - tyvärr så visade staden sig inte från sin bästa sida, grått grått och grått med regn men min helg med sonen och hans vänner var ändå helt fantastisk. Vi var bla och tittade på det fantastiska opera huset byggt helt i vit carraramarmor.
 
 
Tjuvholmen heter udden här, säkert otroligt fint när det är sol och plusgrader :)
MIn son och hans fina vänner/sambos
Slutligen ett besök på sonens arbetsplats, fin miljö att arbeta i.