linnégatan

Mitt hem, Mitt liv

jag rekommenderar

Kategori: Allmänt

Jag har använt Clarins BB creme ett tag och den är en favorit i mitt badrumskåp - fantastiskt lätt att arbeta med - fantastisk lyster och framförallt jag känner mig inte spacklad ( väldigt viktigt i min ålder ;) ). Idag köpte jag ny BB creme och testade även deras läppglans Instant light 01 (rosa skimmer) smakar och luktar vanilj och kola....jag älskar den!! På köpet fick jag en necesser med lite godsaker...foaming cleanser, hydraquench cream, mascara och till sist en beaty flash balm - den ska vara helt fantastisk, stramar upp och ger en fantastisk lyster!  Jag rekommenderar BB cremen och läppglansen varmt, i morgon när jag har provat det andra kan jag tala om ifall det är bu eller bä - jag tror dock att det blir bä ;)
 
Dessa köpte jag
och detta fick jag på köpet :)
 
 

på en vägg

Kategori: hemma hos mig

På en av mina väggar i vardagsrummet har jag en påbörjad tavelvägg och den ser ut så här just nu...och på tal om solen - den försöker nå ut ;)
 
 

Önskar

Kategori: hemma hos mig

Önskar mig sol och en ny kamera - det är väldigt tråkigt att ta bilder med mobilen för dom blir oftast gryniga och mörka men nästa vecka DÅ ska jag ut och kika på en ny....solen rår jag tyvärr inte över men förhoppningsvis vinner den snart över det gråa trista....
 
 
 
 
 

snyggt

Kategori: Inspiration

Snygg matplats, gillar speciellt bordet.
 
Bilder från hemnet

Kanin

Kategori: hemma hos mig

En ny kudde i mitt hem - en vacker kanin, till slut ska den hamna i sovrummet tillsammans med 2 kompisar men tills dom kommer får den vara i vardagsrummet.
 
 
 

Styling

Kategori: hemma hos mig

På min tv bänk just nu.
 
Helgen är slut och jag med den, somnade i soffan idag efter middagen så nu kan jag väl inte somna i kväll fast vad gör det - egentligen? Det blir ju mer fritid :p
 
 
 
 

God morgon!

Kategori: hemma hos mig

Vad härligt det är att vakna till ljuset, för inte så länge sen var det mörk vid den här tiden - nu har tom fåglarna vaknat - våååår välkommen! Nu ska jag kliva upp och hoppa in duschen för jag har jobb som väntar ;) Ha en underbar dag!
 
 
 

Alla hjärtans dag

Kategori: hemma hos mig

Mitt största hjärta ger jag sonen som bor i norge <3
 
Japp det är min snygga son på bilden ;)
 
 
 
 
 
Önskar er alla en hjärtligt kärleksfull dag! Kram! :)
 
 

hemnetgodis

Kategori: Inspiration

Fin lgh i Linnéstaden, här bor en person med rätt känsla - kan vara en stylist förvisso men det är inte ofta man ser en så här lägenhet längre, det visar att det går utan dyr design att få rätt känsla i sitt hem. Det finns en hel del tips att ta efter här för oss med små plånböcker :)
 
 

Vår i luften?!

Kategori: Allmänt

Idag innan vi åkte hem från jobbet stod vi ute och pratade lite och vi tyckte nog att det doftade vår - har ni känt det med? :) Vårkänslor får man oxå av tulpaner - i min stora kromade kruka har jag 20 rosa och vita härliga tulipsar - visst är dom helt underbara? <3
 
 
Jag nyklippt med nya slingor - på väg till La Cantina en italiensk restaurang här i södertälje :)