linnégatan

Mitt hem, Mitt liv

vill ha

Kategori: Inspiration

Jag känner mig rätt långt ifrån det helvita jag en gång var i heminredning - tror det lite beror på min nya lägenhet som inte alls vill vara vit...och jag har inga problem med att anpassa mig - jag älskar min lägenhet för dess själ ;) Just nu har jag två olika sorters ullmattor i vardagsrummet och jag älskar det....jag älskar att försöka få ihop det omöjliga när det till slut funkar och det känns klockrent...Känslan jag vill ha fram är "välkommen hem till mig, stanna så länge du vill" när man kliver innanför mina dörrar och förhoppningsvis är jag där....om några år iaf ;)
 
Här är lite inspiration på  "välkommen hem till mig" 
 
 
 
 

Jag inspireras

Kategori: Inspiration

Jag har funderat på att måla grå väggar i vardagsrummet en tid men ändå inte varit helt säker, jag har kikat på den här bilden hur länge som helst och nu har jag bestämt mig - det blir grå väggar. Jag tycker det är superfint.
 

Så trist

Kategori: Allmänt

Tyvärr tappade jag min kamera i golvet och objektivet gick sönder...ingen dyrgrip kanske men den jobbade fint för mig, nu är den tiden dock förbi...kan dröja ett tag innan jag kan lägga upp egna bilder igen...R.I.P min fina fina vän

Tiger of sweden

Kategori: Allmänt

Min absoluta favoritkjol kommer från Tiger of sweden - helt i ull och sitter som en smäck ;)
 
Valkarna ni ser kommer snart att vara ett minne blott :D
 

Dessa designklassiker

Kategori: Inspiration

Så här vill jag bo, organiserad bohemisk blandning av böcker tavlor och mattor...ÄLSKAR! och så alla designklassiker förstås, vem kan motstå dom? :D
 
 
 
 
 
 

Vintage

Kategori: Inspiration

 
Jag ska berätta en av mina värsta synder - jag har några men den här är nog värst! Jag fick av en fd arbetskollega matbord och stolar gjorda av carl malmsten från 50 talet, jag tyckte dock att dom var lite omoderna så jag målade om dom men var ändå inte nöjd och sålde hela skiten till en kompis mamma för 200kr........SUCK, vad jag kan ångra mig ibland....
 
En annan gång, ramlade jag faktiskt över en gammal fladdermusfåtölj - en kompis till mig hade ringt på en annons om en korgstol, jag följde med och kikade på den...jag blev avis och frågade om han inte hade nåt mera fint att sälja för jag ville oxå ha nåt - då tog han fram den gamla fladdermusfåtöljen och den fick jag köpa för 50kr...jag var inte nöjd, jag ville ju ha en vit fin korgstol...så den åkte i sopporna!!!!!!
 
Så kan det gå ;) Här ett superfint hem i vintagekänsla, nytt och gammalt i perfekt harmoni!
 
 
 

Besök med presenter

Kategori: Allmänt

Finaste Marina var och hälsade på för första gången igår och hon hade presenter med sig - min favoritfudge från Emma & Albert samt ett doftljus från Yankee candle som doftar underbart! Tack snälla söta Marina! Vi ses snart igen. :)
 
Som ni ser är fudgen redan slut - försvinnande goda! :)
 

Rastlös med ryggskott

Kategori: hemma hos mig

Som ni hör är det ingen bra kombo, för jag är rätt låst för tillfället och kanske är cet just därför som jag hakar upp mig på hemmet för det är det enda jag ser just nu.....Vill så mkt men är helt lost, var ska man börja när man vill göra om? sälja allt eller ta en sak i taget?? ja, det är frågan....just nu är jag mattlös i vardagsrummet och jag vill byta ut soffbordet, tavlor fotpallen kuddar - RUBBET med andra ord....
 
 
Stilleben i köket
 
Hyllorna i köket med lite smått och gott på...
 
Blä för ryggskott - man känner sig som hundra år när man vaknar och ska kliva ur sängen, innan man ens kan räta på ryggen, haha ingen vacker syn kan jag lova :)
 
Hoppas att det är bättre med er kära vänner!
 
Kram!
 
 
 

På Hemnet

Kategori: Inspiration

Jag gillar adresser på Linnégatan ;) här kommer en till superfin lägenhet på Linnégatan - i stockholm denna gång...så mkt fint, och jag gillar hur dom i hallen har satt härligt glada tavlor lite ostrukturerat  :)
 
 
 
Önskar er fortsatt trevlig helg! Jag jobbar - som vanligt!
 
Kram!
 

åh en till då :)

Kategori: Inspiration

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En till underbar sak...

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbart från Alvehem

Kategori: Inspiration

Superfin lägenhet på Linnégatan 1
 
 

Loppisfynd

Kategori: hemma hos mig

För ett tag sedan var jag på erikshjälpen i vårby - älskar den butiken, jag hittar alltid nånting, senast dessa fat i mässing som jag tänkt ska finnas på min "drinkvagn" på nåt sätt :)
 
 
Och så liten söt som "hänger" i soffan :)