linnégatan

Mitt hem, Mitt liv

Dessa förändringar

Kategori: hemma hos mig

Det går inte en dag utan att jag funderar på hur och vad jag kan förändra här hemma - i morse hängde jag om tavlorna i vardagsrummet...i morgon vet man inte hur det ser ut ;) Hoppas att ni har en supernajsig lördag - det har jag haft och har fortfarande! :)
 
 
 
 

Kommentarer

  • elaf shafiq säger:

    Hej, du har det fint men det ser lite tomt ut..? du kanske fortfarande håller på tänka ut på hur du vill ha det. Ett tips som jag kan dela med mig av är att ändra på tavlornas placering så de kanske hänger jämte varandra? det får rummet att se större ut och "lyfta" din vägg så att det inte ser så tomt ut..lite tips bara. Sedan kan du fylla på med lite fina personliga detaljer, det hade gjort det mer mysigare.

    hoppas du inte tog illa upp eller så, men läste ditt inlägg och ville bara dela med mig!

    ha de fint=)

    Svar: Tack för dina tips, men jag vill ha det lite levande och inte ha allt i raka fina linjer, tanken är att fylla på med andra olika tavlor med tiden - att bygga ett personligt och vackert hem tar tid :) Ha en härlig söndag!
    Madelaine

    2014-04-12 | 18:23:06
    Bloggadress: http://elafshafiq.blogg.se
  • Elma säger:

    Hej!
    Jag hittade dina bilder på styleroom precis och måste fråga var du har köpt den vita ryamattan du hade i vardagsrummet :)?

    Svar: på stalands möbler, bor du i sthlms området så har jag en precis likadan till salu :)
    Madelaine

    2014-05-10 | 11:55:40

Kommentera inlägget här: